Nå rives dette sentrumsbygget

Rivingen er i gang på Austad-kaia. Når bygget er borte skal det bli 16 nye parkeringsplasser.

RIVINGEN ER I GANG: På Austad-kaia rives den gamle bygingen.  

nyheter

Onsdag startet rivingen av det gamle røde skuret som har ligget kant i kant med Austad-kaia i sentrum.

Her har kommunen fått rivingstillatelse for bygget – og området det står på skal nå gjøres om til 16 nye parkeringsplasser.

Det er ANS Felleseiet Austad som kvitter seg med den gamle lagerbygningen, som ble oppført på midten av 50-tallet.

Den store planen til felleseiet er å bygge et signalbygg på drøye 10.000 kvadratmeter i 14–16 etasjer på tomta.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter