Dømt for å ha råkjørt 13 ganger

En 19-åring er dømt til fengsel i 75 dager etter at han ved flere anledninger har råkjørt i Tromsø.
nyheter

Et av punktene gjelder blant annet da han sommeren 2015 holdt han en hastighet på 104 km/t i 50-sonen i Hamna.

Videre er han dømt for å ha kjørt en personbil uten å være tilstrekkelig hensynsfull. Han holdt altfor høy fart og mistet kontrollen da han kjørte ned fra toppen av Finnvikeidet i oktober 2015. Dette endte med at han kjørte ut av veien og det oppsto store materielle skader på bilen, står det i dommen.

19-åringen idømmes også tap av førerretten for alltid.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter