E8 åpnet igjen

Politiet opplyser at det er et komplisert oppryddingsarbeid på stedet.
nyheter

SISTE (20.41): - E8 er nå åpnet for alminnelig ferdsel i begge retninger, skriver Troms politidistrikt på sin twitterkonto.

Vegen har nå vært stengt siden kollisjonen i 13-tiden og politiet har nå sikret spor på stedet.

- Vi har en formening om hva som har skjedd der, men det er for tidlig å gå ut med det nå. Det gjenstår fortsatt noen avhør og litt etterforskning, sier operasjonsleder ved Troms politidistrikt, Øyvind Gundersen.

Vanskelige forhold

Politiet meldte tidligere i ettermiddag om svært vanskelige forhold og en veldig komplisert bilberging.

Les mer: Én omkommet, tre sendt til sykehus etter kollisjon på E8

Les mer: Politiet: - Usikkert hva som har skjedd

Anbefaler omkjøring

Statens vegvesen skriver følgende på sin hjemmeside:

" Hundbergan, på strekningen Tromsø - Nordkjosbotn, Troms. Stengt på grunn av trafikkuhell. Anbefalt omkjøring via Fv 858. Via Ryatunnelen, Malangshalvøya og Storsteinnes. Gjelder kun for personbiler."

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter