Politiet: - Formening om hva som har skjedd

Innsatsleder på stedet opplyser at det var få vitner til kollisjonen.
nyheter

SISTE: Troms politidistrikt har avsluttet sporsikringen og mener de vet forløpet til dødsulykken.

- Vi har en formening om hva som har skjedd der, men det er for tidlig å gå ut med det nå. Det gjenstår fortsatt noen avhør og litt etterforskning, sier operasjonsleder ved Troms politidistrikt, Øyvind Gundersen.

Vegen er enda stengt, men politiet ser for seg at det ikke er lenge før den er åpen for normal ferdsel igjen.

- Vi ser enden av arbeidet nå, sier Gundersen.

Retning Narvik

Innsatsleder i politiet, Siv Renland, forteller til iTromsø at de har snakket med vitner på stedet, men at det er uklart hva som har skjedd.

- Det eneste vi vet er at semitraileren var på vei sørover, i retning Narvik, sier Renland.

Les mer: Én omkommet, tre sendt til sykehus etter kollisjon på E8

Usikkert hva som har skjedd

Hvilken retning de to involverte personbilene var på vei, er derimot usikkert.

- Det var ikke mange vitner. Vi har snakket med en av de involverte personene, men vi kan ikke si noe om hendelsesforløpet ut fra det, sier Renland.

Les mer: Veien blir stengt i flere timer

- Nå er det trafikketterforskere og ulykkesanalysegruppa til vegvesenet er på stedet, og det opprettes sak.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter