- Semitrailersjåføren er i god behold

Sjåføren som kjørte semitraileren i dødsulykken på Hundbergan er i god behold og blir ifølge transportselskapet tatt godt vare på.
nyheter

Eier Marius Novstad i transportselskapet Ramn Transport bekrefter at semitraileren som var involvert i dødsulykken på Hundbergan onsdag, er en av deres biler.

– Jeg har ingen ny informasjon å komme med. Vi forholder oss til det politiet sier, som nå etterforsker ulykken. Utover det som allerede er kjent i media, har jeg ingen informasjon, sier han.

Ifølge politiet skal semitraileren ha vært på vei sørover i retning Narvik.

Sjåføren blir tatt vare på

Novstad er ikke selv i Tromsø hvor ulykken skjedde, men sier at han har snakket med sjåføren deres på telefon.

– Vedkommende er i god behold og blir tatt godt vare på av rett personell. Det er en forferdelig ulykke og vi har sendt folk fra selskapet til Tromsø nå i ettermiddag, sier han.

Transportselskapet Ramn Transport er lokalisert i Harstad og utfører transporttjenester innen flere transportområder. Selskapet disponerer per i dag to Scania semitrailere, der den ene var involvert i trafikkulykken på Hundbergan onsdag.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter