Tre biler involvert i ulykke

Tre biler er inolvert i en ulykke på Kvaløya.
nyheter

Like etter klokken 12.30 ble iTromsø tipset om at tre biler har kollidert i Kobbøyveien/FV 862 på Kvaløya.

- Påkjørsel bakfra ifm med at en bil skulle svinge av. Bilberging på stedet, jobber med å rydde opp. Vi vurderer å opprette sak, opplyser politiet på Twitter.

- Har dere fått melding om personskader?

- Nei, det er sannsynligvis ingen alvorlige personskader, men det skal være en del materielle skader, opplyser operasjonsleder i politiet, Lars Meland.

Klokken 12.53 opplyser politiet at ingen kom til skade.

- Det er imidlertid litt utfordringer med å få ryddet opp etter kollisjonen. Bilene er ikke kjørbare og står midt i veien. Vi tar trafikken forbi puljevis, forteller Meland.

Like etter klokken 14 tweetet politiet dette:

- Straffesak opprettes og det er tatt beslag i førerkort til vedkommede som mistenkes for å ha forårsaket ulykken. Vegen er ryddet og det er fri ferdsel.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter