Etterforsker fortsatt ulykken

Politiet har ennå ikke konkludert med hva som forårsaket dødsulykken på E8 onsdag i forrige uke.

Det var onsdag forrige uke rundt klokken 13.00 at en semitrailer kolliderte med to personbiler på E8 ved Hundbergan. 

nyheter

– Det er enda for tidlig å si. Vi etterforsker fortsatt saken, sier Jarle Johnsen, som er politioverbetjent ved Troms politidistrikt.

Hilde Heika (52) mistet livet i ulykken, og en mann i 60-årene ligger fortsatt alvorlig skadet på UNN.

Ulykken skjedde ved Hundbergan hvor to personbiler og en trailer kolliderte.

– Det er ikke så mange dager siden ulykken og politiet trenger en viss tid for å klargjøre saken, forteller Johnsen, som ikke kan si hvor lang etterforskningstid politiet trenger.

Det var totalt fem personer involvert i ulykken.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter