Ny charter-rute

Snart kan du fly hit

Et sveitsisk flyselskap har satt opp ei ny direkterute til Tromsø i sommer.

STORBY: I sommer dukker det opp en ny direkterute til Zürich i Sveits. Foto: Shepard4711/Flickr 

nyheter

Det sveitsiske flyselskapet Helvetic Airways har opprettet en ukentlig sommerrute med direkteflyginger mellom Tromsø og Zürich.

Les også: Påskekaos på flyplassen

Hver uke

Ifølge kommersiell sjef på Tromsø lufthavn Langnes, Ivar Schrøen, skal den nye flyruta ha en ukentlig avgang.

– De skal ha en liten serie nå i sommer. Vi har stor etterspørsel etter flyruter om vinteren, så det er veldig artig og positiv at det er interesse for sommeren også.

Les også: Aldri før har så mange reist til og fra Tromsø lufthavn i februar

Charter-rute

Han opplyser at den nye flyruta kommer etter initiativ fra reiselivet.

– Dette er en charterrute som turoperatører har organisert og bestilt, sier Schrøen.

Ifølge nettstedet airlineroute.net skal direkteruten gå fra 24. juni til 12. august i år og passasjerene skal flys med en Airbus A319.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter