Slik feirer Tromsø-kjendisene påske

Mens noen tilbringer påsken på hytta, er andre på landslagssamling. Tromsøkjendisene feirer med andre ord påsken på ulikt vis.
nyheter

Jørn Hoel, musiker

Bypåske: Jørn Hoel skal tilbringe påsken i Oslo. FOTO: pressefoto 

 

– Jeg skal være i Oslo og ha bypåske. Gå på restaurant, kino og museum. Jeg har også begynt å sette opp grillen og grille litt. Sommersesongen er i gang her, og jeg ser folk gå i shorts ut av vinduet på kafeen jeg sitter. Ellers har jeg tenkt å bruke påsken på matlaging, og litt kaker senere i dag.

LES OGSÅ: Slik får du barna med på påske­tur

Silje Theodorsen, langrennsløper

Familietid: Silje Theodorsen skal være sammen med familien på hytta og ladde opp til NM del 2. FOTO: Ronald Johansen 

 

– Jeg har egentlig bare tenkt til å være med familien på hytta. Vi har hytte på Rebbenesøya, og da skal vi bare være masse ute og gå på ski. Påsken blir for min del også siste forberedelse til NM del 2 uken etterpå, så jeg satser på å få noen gode turer før det. Ellers blir det mye kortspill og latter.

Finn Arve Sørbøe, skuespiller

Hyttetur: Skuespiller Finn Arve Sørbøe er allerede på hytta i indre Troms og kan skryte på seg å ha dratt opp fem ørret så langt. FOTO: Tom Benjaminsen 

 

– Vi er på påsketur på hytta i indre Troms, og her er det grilling av pølse på bål, og isfiske. Så langt har vi fått fem ørret. Det er ikke voldsom størrelse, men fin stekefisk. Det er et fantastisk fint vær ute, så tilbringer mye tid ute og rundt hytta, og litt i målselvbakkene. På påskeaften har vi leteaksjon etter marsipanegg rundt omkring på hytta.

LES OGSÅ: Sjekk denne påske­hilsningen: - Vi trodde ikke det ville bli så bra

Jens Johan Hjort, tidligere ordfører

Drømmestedet: Tidligere ordfører Jens Johan Hjort skal tilbringe påsken på sitt drømmested, nemlig hytta i Balsfjord. FOTO: Ronald Johansen 

 

– Jeg skal til drømmestedet over alle drømmested, nemlig hytta i Balsfjord som vi har døpt «Hjortrådstellet». Der skal jeg og familien tilbringe hele påsken. Da er planene å være mye ute på ski og på vannet, selv om vi ikke er så flink på isfiske. Hver langfredag bruker vi også å samles til ulike leker for venner i alle aldre. I fjor innførte vi «Hjortigassen», inspirert av en avansert japansk snøballkrig med hjelm og lag kalt «Jokkigass». Jeg kom ikke så godt ut i fjor, men har stor forhåpninger om å vinne i år.

 Kjetil Holmstad-Solberg, vokalist i Violet Road

Kjetil Holmstad-Solberg  Foto: Tor Farstad

 

– Jeg er i Levi nå og står på ski med familien. Vi har ikke noen påsketradisjoner, vi skal bare stå på ski her før vi baller oss hjem til Norge og kysten etter hvert.

Anneli Drecker, musiker

England: Anneli Drecker befinner seg per nå i en hangar utenfor London, der hun øver til turneen sammen med a-ha. FOTO: Tom Benjaminsen 

 

– Jeg befinner meg i en hangar utenfor London, hvor jeg øver før turneen med A-ha, hvor jeg skal varme opp. Vi skal spille konserter i London, Manchester, Glasgow og Birmingham. Jeg hadde endelig planer om å dra til Kautokeino, og det ble jo litt annerledes kan du si. Det er kjempegøy å få turnere med A-ha, og jeg har familien med meg også. De er innlosjert i en leilighet i London, og min samboer skal faktisk kjøre en av turnébussene sammen med ungene. Så det blir nok ikke så mye skiturer denne påsken, for å si det sånn.

Poppa Lars, produsent

 

– Mesteparten av tida på å flytte studioet fra rivingsklare Mellomveiene til gamle brannstasjonen. Jeg et ikke hvordan det nye studioet blir lydmessig, men satser på at det blir bra. Det blir ikke noen skiturer, men en tur til Harstad og besøke slekta. Da blir det nok heller en tur i fjæra enn i fjellet, og kanskje en tur i akebakken med ungene.

LES OGSÅ: Fjell­vettregler for fir­beinte

Ruben Yttergård Jenssen, fotballspiller

 

– Jeg er på landslagssamling med det norske landslaget i påsken. Først i estiske Tallinn der vi har kamp torsdag. Så tilbake til Norge og Oslo der vi møter Finland på tirsdag, sier tromsøværingen Ruben Yttergård Jenssen som til daglig spiller i tyske Kaiserslautern.

Sandra Borch, SP-politiker

 

– I morgen (torsdag) starter påsken for meg. Da skal jeg være frivillig i det tradisjonelle rennet Spanstind rundt i Lavangen og ta imot mellom 400 og 500 deltakere. Etter det blir det hyttepåske med familien med utedo, ingen mobildekning og isfiske. Det skal bli godt. Også håper jeg bare at påskeværet holder seg slik at det blir noen skiturer.