Guro (24) var uten sosiale medier i ei uke: – Noe av det dummeste jeg har gjort

Fotballspilleren Guro Pettersen fikk ei utfordring hun ikke kunne takke nei til. Men det er trolig ikke noe hun vil gjøre igjen.

STA: Da assistenttreneren til Guro Pettersen kom med utfordringen om å koble av sosiale medier i ei uka, så kunne ikke Pettersen takke nei. – Jeg er veldig sta, sier hun. Foto: Tom Benjaminsen 

nyheter

Tromsøjenta Guro Pettersen (24), som er keeper for Stabæk, fikk en real utfordring like før påske.

Sta

Assistenttreneren til Pettersen utfordret nemlig henne til å koble av fra sosiale medier i ei hel uke. Ettersom Pettersen er aktiv på sosiale medier og er blogger, så ble dette kanskje vanskeligere enn antatt.

 Blogginnlegget, som Pettersen publiserte like etter uka var overstått, har nemlig overskriften: «Noe av det dummeste jeg har gjort på lenge».

LES OGSÅ: Slik skaffet Guro (24) ny samboer

– Jeg bruker nok mer tid enn gjennomsnittet på sosiale medier. Når treneren min kom med utfordringen, så takket jeg ja. Jeg er ganske sta, så jeg logget meg av alle sosiale medier. I tillegg brukte jeg heller ikke internett til blant annet å se på TV, sier Pettersen til iTromsø.

Vil ikke gjøre det igjen

Til tross for at det var ei utfordrende uke for 24-åringen, så har hun tatt lærdom av avkoblingen.

– Det var ei veldig rar uke, men jeg ble jo vant til det. Jeg har nok blitt mer bevisst over når jeg tar fram mobilen i sosiale settinger, sier hun.

LES OGSÅ: Vålerenga-spiller lever på ukelønn fra mamma og pappa

Kommer du til å gjøre det samme igjen?

– Nei, det kommer jeg nok ikke til å gjøre, sier hun.