Reiser fra Singapore til Tromsø for å ta bryllupsbilder

Bryllupsfotograf Eirik Halvorsen fikk en forespørsel fra Singapore om hvor man kunne ta de peneste bryllupsbildene i Norge. Da var valget enkelt.

LANGVEISFRA: Daniel og Singhui reiste fra Singapore til Tromsø for å ta bryllupsbilder. Her er de i Telegrafbukta.  

nyheter

Eirik Halvorsen er én av få fotografer i Norge som utelukkende tar bryllupsfotografier. For å utvide kundegruppen sin har han derfor forsøkt å markedsføre seg i utlandet, noe som nå gir resultater.

– Jeg ble kontaktet av et par fra Singapore som sa de skulle på én ferie gjennom Norge. De skulle blant annet innom Oslo, Bergen og Tromsø, og lurte på hvor de beste omgivelsene for bryllupsbilder var. Da falt valget selvfølgelig på Tromsø, sier den Bryne-baserte fotografen.

LES OGSÅ: Tromsø på Lonely Planets topp 10-liste

Som en «fantasiverden»

I løpet av Tromsøbesøket var de blant annet innom sentrum, Telegrafbukta, Ishavskatedralen og Sommarøy. Han sier paret fra Singapore ble bergtatt av de nordnorske omgivelsene.

 

– De bor i Singapore, som bare er en by, så å se slik natur var ganske fascinerende for dem. De beskrev det som en fantasiverden, forklarer Halvorsen.

LES OGSÅ: Dette bildet kan sikre Marte (22) drømmetur til Alaska

Ny trend

Han tror dette kan være starten på en ny trend.

 

– Jeg har nå fått flere forespørsler, blant annet fra USA. Det kan se ut som dette blir mer og mer populært å reise til andre land for å ta unike og annerledes bilder, sier Halvorsen.

LES OGSÅ: – Det er det mest spesielle bildet jeg har vært med på