Jobber hardt før ny fitness-konkurranse

Elise Marie Andreassen står på for nye bikinifitness-konkurranser i Trondheim og Oslo. Men hun er fortsatt ikke sikker på om hun vil fortsette med sporten.
nyheter

I slutten av februar skrev iTromsø første gang om Elise Marie Andreassen (20), som da forberedte seg til sin aller første konkurranse innen sporten bikinifitness.

Det var først i fjor at Andreassen begynte med bikinifitness, men hun har tidligere trent både dans, karate, turn og styrke.

19. mars deltok hun i Sandefjord Open.

– Jeg havnet på en 9.-10.-plass av 18 deltakere, forteller Andreassen om sin første konkurranse.

Flere konkurranser

– Jeg er litt delt i om jeg er fornøyd, men med tanke på at dette var den første konkurransen jeg deltok i og at kroppen ikke responderte helt på den siste finishen, er jeg fornøyd.

Hun fikk først vite den endelige plasseringen i konkurransen for noen dager siden – før det visste hun bare at hun ikke hadde gått videre til finalen.

– Til helga skal jeg konkurrere i Trondheim. og helga etter det igjen i Oslo, forteller Andreassen.

– Det er færre deltakere i klassen jeg skal delta i til helga, men jeg tør ikke å håpe på noe. Da er jeg redd for å bli skuffet, sier hun.

Hun har jobbet hardt og annerledes etter forrige konkurranse, og håper det har endret formen.

– Jeg var veldig fornøyd med innsatsen min i Sandefjord, og at jeg var så rolig på scenen og ikke nervøs. Da stilte jeg i en debutklasse, men det gjør jeg ikke til helga. Det blir skumlere og vanskeligere, sier hun.

Vet ikke om hun fortsetter

De andre deltakerne vil nemlig ha mer erfaring med hva kroppen responderer på.

– Jeg vet ikke om jeg kommer til å få en høyere plassering enn jeg fikk i Sandefjord, sier Andreassen.

Etter Oslo er det tilbake til vanlig kost og trening for Andreassen.

– Det er vanskelig å si om jeg vil fortsette med bikinifitness. Det kommer litt an på når man spør! Da jeg var ferdig i Sandefjord gledet jeg meg veldig til å fortsette, men akkurat nå er jeg lei og vil helst være ferdig, forteller hun.

Andreassen opplever at flere og flere fatter interesse for sporten.

– Det blir hardere og hardere konkurranse hvert år.