Trenger driftstøtte fra kommunen

Tromsdalen Rideklubb håper kommunen vil hjelpe de over kneika, slik at de forsatt kan være et tilbud for barn og unge i Kroken i mange år fremover.

  Foto: Ronald Johansen Ronald Johansen Ronald Johansen RONALD JOHANSEN

nyheter

Tromsdalen Rideklubb har søkt Tromsø kommune om driftstøtte i forbindelse med at de ikke lengre klarer å betjene sitt lån. Dette som følge av utbyggingen i Kroken Vest.

I søknaden skriver de at de ikke har mulighet til å ha nok hester stående på stallen til å kunne betjene lånet. Dette på grunn av for lite tilgjengelig areal til luftegårder i forhold til Mattilsynets krav.

Les også: June (40) holdt på å bli slengt ut i veien da biler skremte hesten hennes

Lån på 2,1 mill.

De ber dermed kommunen om hjelp til å enten støtte de ved å betale avdragene på lånene i en periode, eller ved at kommunen betaler ut hele lånet til banken. Dette er på totalt 2.136.083 kroner.

Videre skriver de at rideklubben har havnet i en situasjon de ikke har noen skyld i, men som har kommet som en følge av utbyggingen av Kroken Vest. De håper dermed at kommunen vil hjelpe de over kneika, slik at de forsatt kan være et tilbud for barn og unge i Kroken i mange år fremover.