Brukte siste dag av ferien på kinobesøk

Mathea Torsdatter Johansen (5) og Frida Johanne Isaksen (10) fikk penger i påskeegget. Hva pengene skulle brukes til var ikke vanskelig å bestemme.
nyheter

Grønnegata: Flere familier valgte å avslutte påskeferien med et kinobesøk. På gropgrammet sto blant annet filmene «Zootropolis» og «Kung Fu Panda 3».

– Artig

Søskenbarna Mathea Torsdatter Johansen (5) og Frida Johanne Isaksen (10) hadde fått 50 kroner hver i påskeegget lørdag, og det ble brukt til innkjøp av godteri på kinoen.

– Vi skal se Kung Fu Panda. Jeg har sett de andre to filmene, og tror den nye er veldig artig, sier Frida Johanne Isaksen.

De to har tilbrakt hele påskeferien sammen og har blant annet vært på Skitbotn.

– Vi har kjørt skuter på fjellet. Det var veldig artig. Tante datt ned i et hull når hun kjørte, sier Isaksen og ler, mens hun peker på Jill Åse Johansen som er med de to på kino.

Skulle egentlig på ski

Det er ikke tvil om at stemningen er god før kinoen starter, men det var ikke alle som hadde kino som førstevalg av aktiviteter.

– Vi skulle egentlig på ski i Tromsø alpinanlegg, men det ble for dårlig vær og altfor mye vind, sier Tom Thomassen.

Datteren Selma, så derimot ut til å være godt fornøyd med at det ble denne aktiviteten på 2. påskedag.

– Vi skal se «Zootropolis». Jeg syns den ser veldig gøy ut, sier hun.

– Forholdsvis svak kinopåske

Til tross for at foajeen var fylt med barn og voksne mandag formiddag, så har ikke kinopåsken vært så bra for Aurora kino Fokus.

– Besøket har vært forholdsvis svakt, men det har tatt seg opp utover påsken. Som forventet, så er det «Batman v Superman» og «Kung Fu Pand»a som topper listene hos oss, forklarer kinosjef Frank Bakkemo.

– Passe fornøyd

Han opplyser at de skjærtorsdag kun hadde 600 besøkende på kinoen.

– Per nå har vi solgt 3.551 billetter i løpet av påsken. Vi er jo veldig følsom for været og det var jo utrolig fint vær på torsdag, sier han.

Likevel tror han at de vil bikke 4.000 besøkende i løpet av mandagen.

– Vi er sånn passe fornøyd med påsken. Når vi åpnet såpass svakt, så hadde vi ikke store forventninger. Kinobesøket er jo også filmavhengig, og vi har ikke hatt de store titlene i år. Det har egentlig vært samme tendenser i hele landet, sier han.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter