Kontoen

- Han har rett til sin egen mening

Instagram-kontoen "Rich Kids of Instagram" svarer på Willy-Tore Mørchs kritikk.

  Foto: Skjermdump

nyheter

Professor og barnepsykolog Willy-Tore Mørch ved UiT gikk i en artikkel i Dagbladet hardt ut mot Instragram-kontoen "Rich Kids of Instagram". På kontoen deles bilder av ungdommmers vanvittige luksusliv, og Mørch mener det er fullstendig umoralsk.

- Det signaliserer jo et liv som er så fjernt fra hva vi alle andre har at det gjør meg kvalm. Dette er bare et eksempel på fullstendig mangel på vurderingevne hos de som driver denne Instagram-kontoen. De bør gå og skamme seg, sa Mørch til Dagbladet.

Les også: Mørch: - Fullstendig umoralsk.

Nå svarer Instagram-kontoen, som styres anonymt, på kritikken:

- Han har rett til sin egen mening, men han kan også la være å følge kontoen og se på bildene, skriver Instagram-brukeren i en epost til iTromsø.

- Det er hans valg. Vi leverer underholdning og et vindu inn i en verden av priviligertes luksus. Jeg mener vi har god vurderingsevne og smak når det gjelder bildene vi poster, bøkene vi skriver, TV-showene vi lager og kunstutstillingene vi deltar i.