Pistolfunn forblir et mysterium

I januar ble en pistol med lyddemper og magasin funnet på Nord-Tromsøya. Nå ser det ut til at funnet forblir et mysterium, ettersom politiets undersøkelser ikke gir svar.

UTEN SPOR: Etterforskningsleder Yngve Myrvoll står uten spor i pistolfunn-saken.   Foto: Ronald Johansen

nyheter

SKATTØRA: 22. januar ble en pistol med lyddemper og magasin funnet i en plastpose hos HRS Elektroretur. Politiet begynte da en etterforskning, men etter å ha gjennomført en rekke undersøkelser sitter politiet igjen uten spor i saken.

– Vi fikk nylig svar på DNA-prøvene fra pistolen, men de ga oss ingen svar. Dermed har vi meget lite å gå på, sier politiets etterforskningsleder Yngve Myrvoll.

Det gjenstår fortsatt en prøveskyting av våpenet, som Kripos skal gjennomføre, men denne vil trolig heller ikke løse pistolmysteriet.

– De (Kripos) skal konstatere hvorvidt den har vært brukt eller ikke, men ettersom vi foreløpig ikke har klart å knytte pistolen til noen straffesaker ser det ikke ut forfølger saken noe utover dette, konstaterer Myrvoll.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter