Tromsømeglere knuste konkurrenter fra Oslo

NRK-programmet «Solgt!» tok med seg to eiendomsmeglere fra Tromsø for å tippe boligpriser langs den spanske solkysten.

PÅ TV: Katharina Garfjell Hansen (til venstre) og Cecilie Malmo fra Privatmegleren i Tromsø er med i «Solgt!». Her er de sammen med programleder Frode Søreide. Foto: NRK 

nyheter

Onsdag 6. april sendes programmet på NRK1, og det er de to meglerne Cecilie Malmo og Katharina Garfjell Hansen fra Privatmegleren i Tromsø som blir tatt med til Costa Blanca i Spania.

Der blir de utfordret til å tippe pris på tre ferieboliger.

Populært område

Programleder Frode Søreide byr ifølge kanalen på alt fra klassiske ferieleiligheter i Torrevieja til russisk luksus i Altea Hills.

– Det var veldig spennende. Vi var i et område hvor det er mange fritidsboliger. Det er jo rette tiden for det nå, ettersom det er mange nordmenn som har lyst på fritidsbolig i Spania, sier eiendomsmegler Cecilie Malmo til iTromsø.

SOLGT: De to tromsømeglerne konkurrerte mot to meglere fra Oslo i programmet som sendes på NRK onsdag 6. april. Foto: NRK 

– Nervepirrende

Meglerne visste ingenting på forhånd om hvor de havnet da de ble flydd fra Tromsø til Alicante i Spania.

– Vi visste ikke hvor vi skulle. Det var tidlig i desember, og kaldt og mørkt her i Tromsø, og vi fikk beskjed om at vi skulle til et sted hvor det var norsk vår. Noen solfylte dager i Spania var en hyggelig opplevelse i førjulstiden, sier Malmo.

Innspillingen av programmet varte fra mandag til fredag, og megleren er spent på hvordan det blir å se seg selv på TV.

– Det kan bli interessant. Det er ikke noe man er vant med, så det er litt nervepirrende.

Fikk ingen ledetråder

Hun legger ikke skjul på at det var en utfordring å skulle tippe boligpriser på et marked så langt unna Tromsø.

– Det var noe helt annerledes enn det vi er vant med. Det var utfordrende. Vi fikk ikke vite noe om prisnivået i området. Vanligvis får deltakerne i programmet en snittpris når de er i de norske byene, men vi fikk ingen ledetråder. Det ble ren gjetning, sier Malmo.

Fristet til å kjøpe

I programmet konkurrerer de to tromsømeglerne mot to andre eiendomsmeglere fra Oslo. De to lagene skulle tippe prisen på tre ulike boliger i Spania.

Hvordan det gikk i konkurransen, vil imidlertid ikke Malmo avsløre.

– Det må jeg nok holde hemmelig inntil videre. Men vi hadde det veldig artig og fikk se noen fantastisk fine områder. Vi ble begge fristet til å sondere markedet og skaffe oss ferieboliger selv, sier tromsømegleren.

Etter programmet ble det imidlertid klart at de to meglerne visste hva de holdt på med, da de slo sine kolleger fra Oslo hele 3-0.

TIL SPANIA: Cecilie Malmo (til høyre) og Katharina Garfjell Hansen fra Privatmegleren i Tromsø. Her sammen med programleder Frode Søreide. Foto: NRK