Skrev ut et lass med bøter under TIL-kampen

Mens TIL parkerte «Godset» under søndagens oppgjør på Alfheim, tok parkeringsvakta et oppgjør med de som sto parkert utenfor.

  Foto: Lars Eidissen

nyheter

ALFHEIM: Totalt måtte fotballsupportere punge ut 10.000 kroner i bøter for å få med seg seieren på hjemmebane.

I området rundt Alfheim er det parkering forbudt-sone. Det vil si at det ikke er lov å parkere langs noen av veiene i området rundt stadion.

LES OGSÅ: Vil ha parkeringsforbud ved strandperle

20 bøter

Det kan se ut til at flere ikke har fått med seg dette forbudet, fordi det ble noen relativt travle timer for Tromsø parkering under fotballkampen.

– I området Alfheim og omegn ble det skrevet ut 20 parkeringsbøter, sier fagsjef ved Tromsø parkering, Tore Bentsen.

LES OGSÅ: Skal rive sentrumsbygning for å lage P-plasser

Hver bot er på 500 kroner. Det tilsvarer en sum på 10.000 kroner til sammen.

– Det vanligste feilen folk gjør under kampene er at de parkerer i gater hvor det er skiltet med parkering forbudt. Ellers så er det også noen som parkerer i veikryss, forklarer Bentsen.

Anbefaler parkering i fjellet

Han opplyser at de er spesielt observante under TIL-kamper.

– Det er en veldig stor ansamling med biler og vi har fått flere klager fra brannvesen og ambulanse som ikke har kommet fram. Dette handler om sikkerhet, sier han.

LES OGSÅ: Snart blir det enda færre P-plasser på universitetet

Videre oppfordrer han alle til å parkere i fjellet.

– Man bruker bare ti minutter på å gå fra fjellet, men de fleste ønsker å kjøre helt til døra, sier han.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter