- Er det slik vi ønsker å ta imot turistene?

Sigurd Skjelmo reagerer på at ingenting blir gjort med området foran MS Polstjerna og Polaria.

VANNDAM: Slik ser det ut utenfor området foran MS Polstjerna og Polaria i Tromsø. Det får mange til å reagere.  Foto: Privat

nyheter

Sigurd Skjelmo reagerer på at ingenting blir gjort på området foran MS Polstjerna og Polaria i Tromsø.

- Jeg er faktisk ingen gammel sint gubbe, men jeg tar meg i å spørre meg, er det slik vi ønsker å ta imot alle de som besøker disse turistattraksjonene. Det handler om byen vår og hvordan i presenterer den, sier Skjelmo til iTromsø.

- Ørretdam

Bildet er tatt på fredag.

- Jeg skulle ut og ta noen bilder på sørjetéen og området utenfor kunne minne om en ørretdam da jeg gikk forbi. Mange går her når de skal vandre langs kaiene og jeg synes det er trist at dette er synet som møter turistene. Det var det samme problemet oppe ved Tromsø kunstforening før og jeg kan ikke skjønne at noe ikke blir gjort. Det skal ikke mye til. Et par lass med grus ville bedret forholdene mye, sier Skjelmo.

- Barken og veden

Som håper noe blir gjort.

- Vi prater stort når vi skal bygge nytt, men vedlikehold har ikke like stor status virker det som. Det er jo ikke bare turister, men også andre folk som går forbi her titt og ofte. Selv om Mack har planer for eiendommen og det nå er parkeringsplass så mener jeg det ville ha vært greit og gjort noe, uten at det hadde trengt å koste for mye. Akkurat nå, virker det som om området faller litt mellom barken og veden i påvente av at noe skal skje med Mack-eiendommen, sier Skjellmo.