Barna svingte seg med Kongsbakkens danselinje

Flere av byens barnehageunger fikk oppleve og delta i danseforestilling på biblioteket onsdag.
nyheter

TROMSØ BIBLIOTEK: Barn fra Polarreven, Kvamstykket og Strandkanten barnehage overvar den første av tre forestillinger i regi av danselinja VG1 ved Kongsbakken VGS, på barneavdelinga til biblioteket onsdag morgen.

LES OGSÅ: Kvitter seg med tusenvis av bøker

Ungene satt som tente lys under danseforestillingen «Dukkene som ville danse». Historien om Herr Evenstads leketøysbutikk, og hans magiske leker fanget åpenbart oppmerksomheten til de minste.

– Kule ninjaer

– Ninjaene var kule, og apekattene var morsomme, sier Aksel (4 og et halvt) fra Polarreven barnehage.

LES OGSÅ: Rekordår for lesekampanje

Aksel synes alle var flinke å danse, men fulgte spesielt godt med på den ene dansende apekatten.

– Vilde er storesøsteren min, sier han stolt – før gutten overtaler sitt dansende søsken til å la seg avbilde for iTromsøs fotograf.

Kongsbakken-elevene hadde jobbet med forestillingen i 2–3 måneder, med noen ukers fratrekk på grunn av vinter- og påskeferie.

– Gøy å gjøre barneforestillinger

I forestillingens avslutningssekvens ble barna invitert fram blant danserne, for å delta.

LES OGSÅ: Rockestjerne døgnet rundt

– De var litt sjenerte i starten, men etter hvert turte litt flere av dem å komme opp til oss. Å gjøre forestillinger for barn er gøy, sier Silje Bones og Finn James, som var stykkets to ninjaer.

– Barna koset seg! Det er morsomt å se 120 barn være så fokuserte i femogtyve minutter, sier en barnehageansatt etter endt forestilling.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter