Tilbyr asylboliger til 10,6 millioner

Knut Gams tilbyr en rigg til kommunen beregnet på 200 beboere med fire beboere på hvert rom.

Flyfoto over Tromsø.  Foto: Ann Sissel Jenssen

nyheter

Knut Gamst har i et brev til Tromsø kommune sendt ut et tilbud om asylboliger.

Store oppholdsrom

– Jeg representerer produsenter i Estland som lager ferdige moduler som settes sammen til boligbygg som passer til asylanter.Vi skreddersyr etter behov. Vi vedlegger et forslag som skal brukes pa Østlandet hvor det er lagt opp til selvhushold. Her er kjøkken-vaskerom-sanitærrom og store felles oppholdsrom mellom boligseksjonene, skriver han.

Les også: Ahmed (27) har ikke sett familien sin på åtte år

Ifølge skrivet er riggen beregnet på 200 beboere med fire beboere på hvert rom.

– Andre alternativer kan vi komme med tegninger og tilbud på etter behov. Dette alternativet vil koste cirka 10,6 millioner kroner eks.mva, inkludert transport og montering. Ta kontakt om det er interessant, skriver Gamst.