Nå har de åpnet Tromsøs nyeste bar

Tromsø camping ønsker å skape mer aktivitet på området. Nå har de åpnet bar, i neste uke starter de Operapub, og drømmer i tillegg om å etablere egen restaurant.

ÅPNER DØRENE: Daglig leder Ida Jakobsen (til venstre) og Marlen Bakke er klar for å ta imot bargjester ved Tromsø camping. Foto: Tromsø camping 

nyheter

ELVESTRANDVEIEN: – Vi har hatt servering her lenge, men med de nye lokalene ønsker vi å skape mer aktivitet på området, sier daglig leder Ida Jakobsen ved Tromsø camping.

Hun forteller at campingen har hatt rettigheter til å skjenke alkohol siden de pusset opp og åpnet de nye lokalene mot slutten av sommeren i fjor.

– Men nå har vi fått alt på plass. Vi ønsker at de lokale tromsdalingene skal ta turen innom, og at folk kan komme hit for eksempel etter skiturer, sier hun.

Les også: Slik skal campingnæringen bli kvitt harry-stempelet

Intime kulturkvelder

For et par uker siden hadde campingen barkurs for de ansatte og har åpnet baren.

– Operapuben som vi arrangerer torsdag 28. april blir den offisielle kick-offen for Tinden bar, sier Marlen Bakke.

Torsdag neste uke blir dermed starten på flere intime kulturkvelder arrangert ved Tromsø camping, både for gjestene og for lokalbefolkningen, forteller Jakobsen.

28. april spiller Mezzo Mette Bjærang fra Bodø og baryton Harald Bakkeby Moe fra Tromsø sammen med pianisten Bjarne Sakshaug, som til daglig jobber i Den Norske Opera & Ballett, på Tromsø camping i det som blir den første operapuben.

Les også: Slik blir byens nyeste utested (iTromsø Pluss)

Første steg på veien

Målet er at campingplassen på sikt også skal få på plass en restaurant i lokalene.

– Vi har en stor drøm om å få til en restaurant her også. Vi har et begrenset kafétilbud i dag, og nå baren, men vi har et stort kjøkken og ambisjonene er en restaurant, forklarer Jakobsen.

Hun forteller videre at det jobbes mot en relansering av Tromsø camping i løpet av de neste årene.

– Oppussingen i fjor var første steg på veien – med nye hytter og nytt resepsjonslokale. Og Operapuben som vi nå starter med er et litt annerledes konsept som vi gleder oss veldig til, utdyper daglig leder ved campingen.