– Hele veien er i oppløsning

En beboer på Tomasjord fortviler over den dårlige standarden på Saturnveien.

HULLETE VEIER: Når snøen forsvinner, så kommer de hullete veiene frem.   Foto: Ronald Johansen

nyheter

På Tromsø kommunes nettside Gatami.no skriver en person at det er store utfordringer knyttet til Saturnveien.

– Hele veien er i oppløsning, og slik har det vært i mange år. Hull, humper og store sprekker i asfalten etter flere vannlekkasjer og brøyting. I fjor fikk vi beskjed om at det skulle asfalteres, men de stoppet da de kom til Saturnveien, skriver vedkommende

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter