De siste månedene har hun og kjæresten båret på hemmeligheten, men tirsdag sprakk nyheten på TV 2-programmet «God Morgen Norge», skriver VG.

– Det begynner å bli vanskelig å skjule når man vokser gradvis, nesten dag for dag, sa Martinsen på programmet. Seerne skal ha begynt å spekulere i graviditeten i forkant av avsløringen. Hun har termin til høsten, og opplyser at hun er i fin form.

– Det går veldig fint med oss. Jeg er i veldig fin form. Jeg er litt trøttere enn normalt, men det er ikke så mye å klage på, sa Martinsen, ifølge TV 2.

Martinsen og Kjos, som er tidligere deltaker i realityprogrammet «Ungkaren», bekreftet at de var kjærester i 2014.

Martinsen har datteren Filipa fra et tidligere forhold. I 2010 sluttet hun i TV 2 etter ti år som værmelder, men senere gjorde hun comeback i kanalen da hun fikk jobb i «God Morgen Norge».

Værdamen er langt fra den eneste som har meldt om sin graviditet den siste tiden. Både tidligere Fotballfrue Caroline Berg Eriksen, eventyrer Cecilie Skog, Hollywood-stjernen Megan Fox, skiskytter Ole Einar Bjørndalen og blogger Vanessa Rudjord har nylig annonsert at de venter barn.