Privatperson satte inn 100.000 kroner for å hjelpe Daniel (24)

Daniel Di Ruscio Kornstad (24) fikk seg litt av en overraskelse da han sjekket bankkontoen.

TAKKNEMLIG: En privatperson har satt inn 100.000 kroner for å hjelpe Daniel Di Ruscio Kornstad med finansiering av stamcellebehandling. Foto: Privat 

nyheter

Sommeren 2011 ble Daniel Di Ruscio Kornstad (24) rammet av diagnosen multippel sklerose (MS). Han har alltid vært en aktiv person, men som følge av sykdommen har Kornstad blitt lenket til rullestolen.

Les også: Ville heller dø enn å havne i rullestol

Merete Kornstad (mor) og Daniel Kornstad. Foto: Privat 

 I fjor startet moren en innsamlingsaksjon på Facebook. Dette for å få nok midler til å dekke stamcellebehandling, som vil ha en prislapp på over 450.000 kroner. Ifølge Kornstad er dette kostnadene for medisinutgiftene. Utgifter for reisen kommer i tillegg.

Siden den gang har flere vist sitt engasjement, deriblant «Idol»-vinneren Ingvar Olsen.

Les også: Starter auksjon for MS-syke Daniel

Oppdaget det i går

Nå har derimot innsamlingen nådd nye høyder. En privatperson har nemlig satt inn 100.000 kroner på kontoen til Kornstad.

– Jeg oppdaget dette i går. Jeg tenker over det flere ganger daglig at noen faktisk har gjort dette, sier Kornstad til iTromsø.

Han opplyser at han vet hvem som har satt inn pengene, men ønsker ikke å gå ut med navn.

– Jeg kan si at det er en privatperson, sier han.

– Vil få råd til behandling

Til nå har 24-åringen fått inn litt over 300.000 kroner.

– Dette kommer utrolig godt med. Dette betyr at jeg faktisk vil ha råd til en behandling, uten å bruke alle sparepengene mine, sier han.

– Det mangler litt penger, men det skal gå i hop, legger han til.

Han forteller at han har fått time for behandling i Mexico i november 2016, og han roser folk for sitt engasjement i saken.

– Gavmildheten har vært utrolig stor. Det er artig at folk engasjerer seg og bidrar med det de kan, uansett hvor mye penger det er, sier han.