Skal tredoble utearealet med ny etasje i sommer

I likhet med mange utesteder hadde O'Learys en eventyrlig helg. Til sommeren er planen å utvide uteserveringen betraktelig.

FORNØYD: Ståle Michaelsen i etasjen ovenfor uteserveringen på O'Learys, som de håper å åpne tidlig i sommer. 

ÅPNER IGJEN: Den gamle takterrassen som mange tromsøværinger kjenner igjen fra Café Paletten, blir nå det siste tilskuddet for solhungrige tromsøværinger. 

nyheter

Rekordvarmen som slo til i Tromsø sørget for enorm omsetting for flere av byens uteplasser.

– Med sommer midt på vinteren, har det vært veldig god omsetting her i helgen, sier en strålende fornøyd daglig leder på O'Learys, Ståle Michaelsen, til iTromsø.

Utvider

Det har vært enormt trykk rundt den lille takterrassen på O'Learys.

Michaelsen kan nå fortelle at de jobber med å få på plass uteserving, også i etasjen ovenfor, som mange tromsøværinger nok kjenner igjen fra gamle Café Paletten.

– Den takterrassen vi har nå har vært en liten «teaser». Nå håper vi å få i stand og utvide med etasjen ovenfor. Da vil vi triple det utearealet. Det håper vi å ha på plass tidlig i sommer, forteller Michaelsen.

LES OGSÅ: Her kan du nyte utepilsen i vårsola

– Alle på jobb

I helgen hadde O'Learys mange gjester og langt ifra kun sportsinteresserte.

– Vi har hatt alle som var tilgjengelig i sving, i hvert fall på lørdag. Da var vi vel 15 ansatte på jobb, forklarer han.

Han legger ikke skjul på at uteserveringen har vært forlokkende.

– Vi skulle gjerne hatt større uteservering og vi jobber som sagt med å få det til.

Uten å vite nøyaktig hvor mye sportspuben har omsatt for, legger han ikke skjul på at det har vært en inntektsbringende helg.

– Sola dobler omsettingen, det er det ingen tvil om. Det var ikke noe særlig fotball på lørdag, likevel var det som om det skulle ha vært en skikkelig toppkamp, sier Michaelsen.

LES OGSÅ: Hildr åpner grill og utebar i hagen