Babylykke for Tromsø-artisten

Artisten Jardar Johansen og kona Kathrine Nyborg Johansen fikk tirsdag sitt andre barn.
nyheter

«Huraaaaaa!!! Da va vi blitt foreldre igjen. Denne gangen til ei lita prinsesse! Ho blei født kl. 11.47 i dag den 3. mai», lyder den gledelige nyheten fra artisten på Facebook.

Både Jardar og kona Kathrine Nyborg Johansen (25) er aktiv i Gospelcompagniet som nylig turnerte i England.

– Flott fødsel

Den lille jenta veier 3.474 gram og er 50 centimeter lang.

– Det står bra til med mor og barn. Det var en slitsom, men flott fødsel. Alt gikk som planlagt, sier den nybakte faren til iTromsø.

iTromsø har tidligere omtalt at artistparet ventet barn. Da kona Kathrine Nyborg Johansen (25) ble gravid for første gang da hun var bare 20 år, oppfordret flere henne til å ta abort.

– Jeg fikk mange brev, e-poster, facebookmeldinger og direkte henvendelser fra folk jeg trodde sto meg nær. Alle hadde en mening om hva som ville være best for meg, og gjengangeren var at jeg burde ta abort, adoptere bort barnet, eller ikke bo sammen med Jardar. At folk sier slike ting til en 20-åring som venter sitt første barn er ganske hjerterått, fortalte hun til iTromsø da.

– Heldig

Johansen har selv fire barn fra før av. Nå er altså familien utvidet med et medlem til.

– Jeg har vært så utrolig heldig. Jeg har blitt far som 17-åring, i 20-årene og nå i en alder av 42. Det er jo fordeler og ulemper med begge delene. Nå har jeg økonomisk stabilitet, mens jeg var full av energi som 17-åring, sier han og ler.

– Det er fint på hver sin måte, legger han til.

Paret har ikke bestemt seg for hva den nyfødte «prinsessa» skal hete.