Tiltalt for vold og trusler

En mann I slutten av 20-årene er i Nord-Troms tingrett tiltalt for vold, samt trusler ved flere anledninger.

Nord-Troms tingrett  Foto: Petter Strøm

nyheter

Ifølge tiltalen skal tromsømannen i september 2014 ha sendt flere tekstmeldinger til en kvinne og en mann som var egnet til å fremkalle alvorlig frykt.

I den ene meldingen til kvinnen skrev den tiltalte at «Dæm har lurt dæ til å ta sønn min fra mæ. Så æ har ikje nokka liv igjen. Æ skal slå ihjel fardin iværtfall» og lignende. I en tekstmelding til mannen skrev han «Forvent dæ en litt tøngere kværdag N.N.».

I oktober 2014 la tromsømannen også et brev utenfor døren til sistnevnte, til tross for at han hadde forbud mot å kontakte mannen.

I oktober 2015 sendte den tiltalte et bilde til kvinnen på Facebook, til tross for at han ved Troms politidistrikts beslutning hadde forbud mot å kontakte henne. I november skal den tiltalte også ha ringt den fornærmede til tross for forbudet.

I januar 2015 prøvde den tiltalte på nytt å kontakte kvinnen, ved å sende henne meldinger på Facebook samt oppsøke bopelen hennes.

Mannen i slutten av 20-årene er i tillegg tiltalt for å utøvd vold mot en annen mann. Det skjedde i 18. mai 2015 i Tromsø, hvor tiltalte slo et slag mot fornærmede og traff han i ansiktet.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter