Råkjørte i Lavangsdalen – dømt til samfunnsstraff

Tråkket til med 133 km/t i 80-sonen. Det angrer han nok på nå.

Nord-Troms tingrett  Foto: Petter Strøm

nyheter

En mann (28) er dømt til 36 timers samfunnsstraff, subsidiært fengsel i 18 dager. Han mister også lappen i 12 måneder.

Bakgrunnen for dommen er at han i april 2016 kjørte en personbil på E8 i Lavangsdalen med en hastighet på 133 km/t i 80-sonen.

Mannen ga en uforbeholden tilståelse i retten, og samtykket til at saken ble avgjort ved en tilståelsesdom.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter