Frisørsalong i egen garasje

Eirin Olsen (30) gir kundene en skikkelig «wow»-opplevelse når de kommer inn døra på den nye garasjen på Tisnes. Fra innsiden kan du nemlig ikke se at man er i en garasje.
nyheter

Hun har vært frisør i over ti år, men på grunn av barna og en mann som er mye borte med jobben, ble det problematisk med pendling fra Tisnes på Kvaløya og inn til Tromsø sentrum.

Derfor startet Eirin Olsen like gjerne opp sin egen frisørsalong, i mannens garasje ute på Tisnes.

– Kunder kommer helt fra Skjelnan for å sjekke ut salongen min, forteller Olsen, som har hatt flere av stamkundene sine, fra sine dager i byen, på besøk.

Se video her!

Suksess

I et lite avlukk, som rommer en fjerdedel av garasjen, har hun nemlig fått gjort om det som skulle bli enden av garasjen til å bli en topp moderne frisørsalong med alt man finner i en vanlig frisørsalong.

Og hun legger ikke skjul på at salongen er en kjempesuksess når hun nå nærmer seg to uker ut i frisørbransjen på Tisnes.

– Jeg har jobbet 10 til 20 hver eneste dag. Det går i ett, og det er jo kjempebra, sier Eirin, som har kalt frisørsalongen «Eirins Frisør og Velvære».

Fornøyde kunder

– Jeg måtte bare si «wow» da jeg kom inn hit! Det er jo kjempefint, sier Marit Johansen, som er en av kundene til Olsen.

– Det er kjempebra at det er en frisørsalong her ute i distriktet. Eirin er kjempeflinkt!

Det er med god hjelp fra mannen sin at Olsen har fått drømmesalongen til. Hun måtte riktignok ut med om lag 250.000 kroner, men i motsetning til frisørsalongene i byen, trenger hun ikke å betale leie.

– Egentlig skulle mannen min bruke denne delen av garasjen til skuteren sin. Han skulle legge inn heis til den og alt, men så fikk jeg dette, sier frisørsalongeieren.

Les også: Eirin starter opp frisørsalong i mannens garasje

Parkeringsplass til kunder

I tillegg holder mannen nå på å ordne parkeringsplass på siden av garasjen, slik at kunder skal slippe å sette bilen i innkjørselen.

– Jeg føler at jeg har bedre tid til kundene mine, det er ikke mye resepsjonssalg og jeg kan bruke all min tid til kunden. I tillegg sender de fleste SMS for timebestilling, så det er ikke mye telefontid.