Paradise-Carl Aksel til russefest i Tromsø

Da guttene i M&M Event skulle ta for seg årets x-russefest i Tromsø, smalt de like gjerne til med årets mest omdiskuterte «Paradise Hotel»-deltaker.

Aksel&HEF: Carl Aksel og Hef Augusto kommer til X-russefest på Driv 28. mai. 

nyheter

Hvert år arrangerer blant annet Studentsamfunnet Driv eks-russefester for folk som tidligere har vært russ.

De som har mot nok til å ikle seg russedressen fra tidligere år, samles nemlig til enda en stor fest. Denne gangen har Driv samarbeidet med den ferske event-duoen M&M Event, som virkelig trøkker til på bookingen.

«Paradise Hotel»

– Han er en kjent person. Jeg ser ikke på «Paradise», men hvem vet? Kanskje er han vinneren, sier Mathias Gabrielsen, som sammen med sin partner Miguel Engen, kunne presentere «Paradise Hotel»-deltakerne Carl Aksel Jansen og Hef Augusto.

Sistnevnte var riktignok med på det kjente TV-hotellet i 2010, men begge har nå gått sammen og sluppet singlene «Skamløse» og «Screenshot»

– Vi vil gjøre noe mer enn det har vært gjort tidligere. I samarbeid med Driv skal vi virkelig selge arrangementet og ikke bare gjøre det til et halvveis opplegg, sier arrangøren.

Selger ut hver gang

Mathias og Miguel er relativt fersk i event-bransjen, men etter å ha hatt et par oppdrag kan de skilte med å ha solgt ut det aller meste de har arrangert.

– Vi hadde en Neon Night på Frost, som solgte ut to måneder før det gikk av stabelen. Dermed lagde vi like gjerne en ekstrakveld med det samme arrangementet på Rogers for de under 20 år. I tillegg solgte vi ut et arrangement for russen på Frost, sier Gabrielsen, som ikke er i tvil om at x-russefesten på Driv blir en suksess.

– Jeg er faktisk usikker på hvordan han (Miguel red.anm.) fikk tak i Carl Aksel. Han skrev sikkert til ham på Facebook. Det er mange som syns bookingen er kul, mens noen liker det ikke det hele tatt. Det er bare morsomt at folk engasjerer seg sånn, sier Gabrielsen, som forteller at arrangementet finner sted 28. mai.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter