Humorskilt i sentrum

– Sexy stuss er det du får når du sykler

I forbindelse med nasjonal sykkelkonferanse, som arrangeres i Tromsø, har Gjert-Henrik Vedeler hengt opp sykkelskilt som er litt utenom det vanlige.
nyheter

For to år siden ble det arrangert nasjonal sykkelkonferanse i Oslo. Den gang hadde konferansen 300 deltakere. Når konferansen søndag kveld går av stabelen i Tromsø er det minst like mange deltakere – pluss en gode dose humor. Utenfor hotellet The Edge, hvor konferansen skal avholdes, har nemlig medarrangør Gjert Henrik Vedeler satt opp noen spreke sykkelskilt.

– Sexy stuss? Fortell.

– Det er det du får etter du har sykla. Neste spørsmål? svarer Gjert-Henrik Vedeler, som er leder av Sykkelbyen Tromsø.

Vil ha innspill

Med både nasjonale og internasjonale foredragsholdere, håper Vedeler at man kan få gode innspill på hvordan man skal gjøre Tromsø til en bedre sykkelby.

– Vi er ikke en skikkelig sykkelby ennå, men vi har planer om å bli det. Vi vil også vise hvilke utfordringer vi har i Tromsø, sier medarrangøren.

Konferansen går av stabelen søndag kveld og varer i to dager.

Morsomme skilt

Stuntet med å henge opp morsomme skilt vakte stor oppmerksomhet blant folk som tok søndagsturen ned til Prostneset og The Edge.

– Det er for å skape blest om arbeidet vi gjør i byen. Skiltene vi skal ha på sykkelstiene er ferdige og klar for å henges opp.