Trekker oppsigelsen - får jobben tilbake

Det nye styret i Tromsø kunstforening har trukket oppsigelsen av intendant Leif Magne Tangen.

Tromsø Kunstforening presenterer programmet fra juni 2014 til januar 2015. Intendant Leif Magne Tangen og formidlingsleder Hanne Gudrun Gulljord. 

nyheter

– Styret har i sitt møte 25. mai 2016 trukket oppsigelsen av intendant Leif Magne Tangen. Tromsø Kunstforening ønsker å styrke økonomirutinene internt og å videreutvikle organisasjonen fremover, skriver styreleder Odd Arne Thunberg i en melding til NRK.

Tangen mistet jobben i januar 2016, bare to år etter han ble ansatt.

Flere kunstnere som i 2017 skulle ha utstillinger i kunstforeningen, trakk seg i protest etter den omstridte oppsigelsen.

– Jeg vil takke det nye styret for tilliten og gleder meg til å ta fatt på den jobben jeg er ansatt til å gjøre. Det første jeg skal gjøre nå, er å ringe de kunstnerne som trakk seg, for å høre om de vil komme tilbake, sier Leif Magne Tangen til NRK.