Har rigget om hotellet for å ha gigantisk grillfest

Blir du litt småsulten på byturen lørdag, så kan kanskje et besøk på Farmers Marked være løsningen på problemet.

GRILLPARTY: Maria Meyer, barsjef på The Edge, Kenneth Hansen fra Karls Fisk og Skalldyr, Tommy Olsen og Christian Riksheim fra Bryggeri 13.  Foto: Christer Pedersen

nyheter

For fra lunsjtider vil nemlig det arrangeres grillfest utenfor The Edge der en rekke lokale mat- og drikkeleverandører serverer utvalgt grillsnadder.

– Vi har fått cirka ti lokale leverandører av fisk, kjøtt, pølser og annet godt – samt produsenter av forskjellige sorters drikke til å delta, forteller kjøkkensjefen på The Edge, Tommy Olsen.

Utendørsfest

Det er tredje gang Farmers Marked gjennomføres i sørbyen, men det blir første gang som arrangementet blir flyttet helt og holdent utendørs.

Mydland, Ingebrigtsen, Bryggeri 13, Helmersen og Karls fisk og skalldyr er blant de lokale mat- og drikkeprodusentene som både vil servere grillmat og drikke – og selge råvarer som du kan nyte hjemme.

– Vi har tenkt å dekke et stort fellesbord der folk kan sitte og kose seg sammen med andre. Det skal være som på en amerikansk barbecue med masse mat og drikke, sier Olsen.

Is og milkshakes

Det er imidlertid ikke bare saltmat som skal serveres – lokalprodusert is, og ikke minst hjemmelaget milkshakes skal lokke dem som er mer interessert i det søte.

Det er kokkene på restauranten Kitchn & Table som skal stå ved grillene sammen med representanter for de forskjellige produsentene.

Etter at Farmers Marked er over vil aktivitetene flytte innendørs på The Edge.

– Vi har laget en egen meny på restauranten inne som baserer seg på de lokale råvarene som vi har brukt ute, sier Olsen.