- På Skirri er det jo et barmiljø - det skriker nærmest cocktailbar der, sier Bente Urdal som er daglig leder på Skirri, restauranten på Kystens Hus.

Les også: Her kan du nyte en utepils i sola.

Klassiske drinker

Det er tidligere Perez-eier Tom Arne Hermansen som blir barsjef i den nye cocktailbaren, som åpner på fredag.

- Han har kurset internt, og akkurat nå finskrives barkartet, forteller Urdal tirsdag.

Cocktailbaren satser på klassiske, men moderne drinker.

- Det blir mellom 30 og 40 klassiske drinker på menyen.

Les også: Stortrives på ny «Domus-kafé».

- Mye fokus på øl

Urdal mener baren kommer til å passe for stort sett alle voksne, i alle aldre.

- Hvem liker ikke en god cocktail? Jeg har fått fortalt at det ikke finnes så mange cocktailbarer i byen lenger, etter at Perez, Artur og Abboteke forsvant. Det har blitt mye fokus på øl.

Urdal forteller at cocktailbaren på Skirri både skal være et sted man kan ta en apertif før man spiser i restauranten, men også et sted man kan være hele kvelden.

- Vi har ikke helt fått frem det hyggelige cocktail-hjørnet ennå, men vi jobber med det, sier Urdal.