Denne feilen gjorde at flybussen i Tromsø ble gratis

De to første dagene med ny flybuss fikk passasjerene reise gratis – men det var ikke helt etter planen...

PLUTSELIG GRATIS: Daglig leder i Bussring, Henry Nyvoll, forteller til iTromsø at de nå har rettet opp i feilen som ga gratis bussbilletter i to dager. 

nyheter

For to dager siden tok Bussring over som ny flybuss i Tromsø. De første dagene var preget av litt innkjøringsproblemer – og iTromsø har fått tips om at flybusspassasjerene har fått reise gratis på grunn av en feil med betalingsløsningen.

LES OGSÅ: Yrkestrafikkforbundet: – For få bruker belte i buss

– Det stemmer det, men det var bare gratis inntil klokka 14 i dag. De som har reist 1. og 2. juni har kunnet reise gratis, sier daglig leder i Bussring AS, Henry Nyvoll, når iTromsø slår på tråden fredag ettermiddag.

Glade kunder

– Så nå er feilen ‹‹dessverre» rettet?

– Jada, nå er det rettet opp i. Men det har vært mange hyggelige tilbakemeldinger fra folk som har sluppet å betale billetter. Nå er vi derimot i gang med billettering, og de som reiser fra nå av må «dessverre» betale billett, sier Nyvoll lattermildt.

Stor konkurranse

Det var åtte selskaper som kjempet om å få holdeplassene utenfor terminalbygningen på Langnes da Avinor startet prosessen med å finne en ny aktør. I april ble det kjent at valget falt på Bussring.

LES OGSÅ: Slik så dekket ut etter at bussen punkterte

Tidligere var det Cominor som var operatør av flybussen – altså inntil 1. juni i år. Selskapene har kun konkurrert om de to plassene utenfor avgangs- og ankomsthallen, og det dreier seg slik sett om leie av areal. Derfor kan konkurrerende selskap også drifte flybuss til Langnes, men de må stoppe andre steder.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter