Her er de nye Facebook-emojiene

Facebook Messenger vil vise frem etnisk mangfold og kvinner i sterke roller ved hjelp av smilefjes.
nyheter

Emojis har på kort tid havnet i manges dagligtale, både muntlig og skriftlig. Derfor vekker det også oppsikt når det er nyheter på denne fronten, som Facebook Messenger i dag kunne komme med.

– Si hei til de nye Messenger-emojiene med alle slags hudfarger og kvinner i viktige roller. Nå begynner Messenger å lage emjois som er mer representantive for verden vi lever i, skriver de i sin nyeste oppdatering.

LES OGSÅ: Snapchat ønsker norsk innhold

Kvinnelig politi

Den nye emoji-oppdateringen inkluderer over 1500 smilefjes, hvor mangfold er en rød tråd. Dette inkluderer blant annet kvinnelige politibetjenter, en hudfarge-pallet og, før første gang, rødt hår på alle emojis.

LES OGSÅ: Dette foredraget får ungdom til å mobbe mindre på nett

På alle plattformer

En annen ny ting med Facebooks nye emojis er at de fungerer over alle platformer. Dermed trenger du ikke lengre bekymre deg for at emojien du sender fra iPhonen din blir seende annerledes ut hos en venn med en annen telefon.

De nye emojisene rulles ut i skrivende stund, så trolig har du de allerede installert.