Tilsyn med luftkvaliteten

Fylkesmannen skal sjekke lokal luftkvalitet.

  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

Fylkesmannen i Troms varsler kommunen om tilsyn med lokal luftkvalitet 14. juni. Tilsynet gjennomføres i forbindelse med en landsomfattende tilsynsaksjon med kommunen som miljøvernmyndighet.

Kommunens plikter som gjennomføringer av målinger, tiltaksutredninger og krav til informasjon til publikum, skal blant annet sjekkes.

LES OGSÅ: Har du en slik? Det kan bidra til mer svevestøv

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter