Dødsulykka i Målselv

Den omkomne var bosatt i Tromsø

Politiet har frigitt navnet til personen som omkom i trafikkulykka i Målselv fredag.

FOTO: JAN-ERIK BERGSTAD 

nyheter

MÅLSELV/TROMSØ: Det var Simen Ursin Jakobsen, født i 1994, som omkom i front-mot-front-kollisjonen i Målselv fredag.

Det opplyser politioverbetjent Katrine Grimnes ved lensmannskontoret i Målselv til iTromsø.

Var på vei hjem

Jakobsen var fra Hamarøy i Nordland, men bosatt i Tromsø. Han var på vei hjem til Hamarøy da ulykken inntraff.

Ulykken skjedde på E6, like nord for Olsborg, klokken 15.45. Personbilen, som Jakobsen kjørte, kolliderte med en trailer. Det var en person i hver av kjøretøyene.

Etterforsker

- Undersøkelsene på stedet tyder på at bilen til Jakobsen kom over i motsatt kjørefelt. Årsaken til dette er ikke sikkert, og det er noe vi etterforsker videre, sier Grimnes til iTromsø.

Ambulansepersonell, helikopter, politi og brannbil var på plass 45 minutter etter at ulykka inntraff, melder Folkebladet. Vegen var stengt i fem og en halv time før vanlig trafikk slapp gjennom.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter