Disse partiene får komitéverv i kommunen

Nå er det bestemt hvilke partier som får komitéverv i formannskapsmodellen.

  Foto: Jon Terje Eiterå

nyheter

Samarbeidspartiene Tromsø Ap, Rødt i Tromsø og Tromsø SV er kommet fram til avtale om fordeling av komitéverv i formannskapsmodellen, som innføres i Tromsø 1. juli 2016. Det opplyser Jarle Heitmann, Arbeiderpartiets gruppeleder, i en pressemelding.

Forhandlingene ble gjennomført mandag og tirsdag denne uka.

Fordelingen av komitéledere og nestledere blir som følger:

Helse og velferd: SV får komitéleder, Rødt får nestleder

Byutvikling-, miljø- og transport: Ap får komitéleder, SV får nestleder.

Utdanning og oppvekst: Rødt får komitéleder, Ap får nestleder.

Kultur-, idrett- og friluftsliv: Partiene er enige om i utgangspunktet tilby opposisjonen komitéleder, Rødt får nestleder.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter