Gilbert bytter komité

Mads Gilbert går fra helse- og omsorgskomiteen til kultur-, idrett- og friluftslivskomiteen.

NY KOMITÉ: Mads Gilbert går fra helse- og omsorgskomiteen til utdanning- og oppvekstskomiteen. 

nyheter

Onsdag offentliggjorde Arbeiderpartiet hvilke partier som får komitéverv i de nye komiteene under formannskapsmodellen.

I dag avslører Rødt hvordan deres kommunestyrerepresentanter skal fordeles.

Kultur, idrett og friluftsliv: Anne-Linn Høiseth (nestleder) og Mads Gilbert

Byutvikling, miljø og transport: Bendik Hugstmyr Woie.

Helse og velferd: Bjørn-Egil Johansen (nestleder)

Utdanning og oppvekst: Elin Jørgensen (leder)

Mads Gilbert, som ble valgt inn til tross for at han sto på sisteplass på partiets liste før valget da Jens Ingvald Olsen gikk inn i byrådet, har siden valget sittet i helse- og omsorgskomiteen. Han går altså nå over til kultur-, idrett- og friluftslivskomiteen, mens Bjørn-Egil Johansen, som har sittet i byutviklingskomiteen, nå går over til helse- og velferdskomiteen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter