Kickstartet ferien med trylleshow og sommerfest

Alexx Alexxander sørget for magisk stemning på scenen under sommerfesten på Jekta Storsenter torsdag.
nyheter

Tryllekunstneren, som er kjent fra Norske Talenter og som en av Norges største tryllekunstnere, trollbandt publikum med sine triks denne ettermiddagen.

– Det er så fantastisk å være her på Jekta Storsenter, innledet han fra scenen før han fortsatte med den ene tryllekunsten etter den andre, noe som endte med at de oppmøtte ble stående igjen å klø seg i hodet av undring.


Stenger dørene for godt: – Mange vil savne oss

Interiørbutikken Feel på Jekta har sin siste åpningsdag 30. juni.


TVANGSTRØYE: Tryllekunstner Alexx Alexxander kom seg ut av tvangstrøya på under to minutter etter å ha fått to frivillige fra publikum til å feste den så stramt som mulig. 

Fikk en selfie

Etter trylleshowet var køen lang av barn og ungdom som ønsket autografen og en selfie med Alexxander. Åtte år gamle Olivia Ingebrigtsen var strålende fornøyd med sitt møte med tryllekunstneren.

– Jeg fikk en selfie av oss. Det var kult å møte ham, og et kjempekult show, sier hun begeistret.

FIKK MØTE TRYLLEKUNSTNEREN: Olivia Ingebrigtsen (8) var strålende fornøyd da hun fikk ta bilde sammen med Alexx Alexxander etter showet. 

– Skjønner du hvordan han får til triksene?

– Nei, ikke helt. Det er litt vanskelig å forstå hvordan han gjør det, sier åtteåringen, som benytter sjansen til å vise oss et lite triks hun har lært seg.

– Det bor en liten tryllekunstner i henne også, sier en lattermild bestemor i det de fortsetter innover i kjøpesenteret.


Stinn brakke på butikkåpning

Folk sto i kø for å slippe inn da Sport Outlet åpnet på Jekta torsdag formiddag.


Fullt program

Trylleshowet var bare en del av det tettpakkede programmet som trakk folk til Jekta Storsenter torsdag, forteller senterkoordinator Liss Samuelsen.

– Nå som det er skoleferie syntes vi det var hyggelig å markere at sommeren har startet. Vi har fullt program med utdeling av gavekort, trikseshow og trikseskole med Fagerli-brødrene (Brynjar og Erlend), tryllekunstner Alexx Alexxander, konsert med The Main Level og bleieskiftkonkurranse i forbindelse med Coop Obs sitt jubileum på lørdag. I tillegg har vi salgsboder, grillmat og alt du trenger til sommerfesten, sier Samuelsen.

ARRANGERTE SOMMERFEST: Senterkoordinator Liss Samuelsen (t.v.) og senterleder Laila Myrvang. 

 

– Og så finnes det ikke dårlig vær, bare dårlige klær, legger senterleder Laila Myrvang til, ettersom været var noe grått under sommerfesten, som ble holdt rett utenfor senteret.

Det stoppet likevel ikke tromsøfolket, som tross alt er vant til ti grader og regn i lufta i juni.


The Main Level tilbake til Tromsø

På torsdag gjester The Main Level Tromsø igjen.