Politiet melder om mange ordensrelaterte oppdrag etter en hektisk natt med mye folk på byen.

Rundt klokken halv to måtte politiet dempe en fest som holdt naboer våkne på Tomasjordnes. Eier ble gitt pålegg om å holde fred resten av natten.

Fyllekjøring

I Tromsdalen kunne politiet på Twitter melde om uvettig kjøring som til slutt endte i grøfta i 01-30-tiden natt til søndag.

Ifølge politiet viste det seg å være fyllekjøring med antakelig høy promille. Sjåføren hadde heller ikke gyldig førerkort.

Prøvde å stikke av

Like før klokken to melder politiet om en moped i Tromsø som forsøkte å stikke fra en patrulje. Den 17 år gamle sjåføren endte opp med å få et forenklet forelegg for feil på lys, trimsett og vinkel på kjennemerke.

Voldsepisode

En person fikk skader i ansiktet etter en voldsepisode på et utested i Tromsø natt til søndag. Personen ble sendt til legevakt etter voldsepisoden, og en annen person blir anmeldt for vold. Det opplyser politiet på Twitter like etter klokken tre.

Bil med sotede vinduer

Politiet opplyser at de har utstedt mangellapp på grunn av sotede sideruter foran på bilen.

- Dette er ikke tillatt såframt det ikke er originalt, det hemmer blikkontakt, skriver Troms politidistrikt på Twitter klokken 03.20 natt til søndag.

Bortviste to utlendinger

Etter klokken fire i natt opplyser politiet at de har bortvist to utlendinger fra Stortorget. De to personene hadde ifølge politiet en oppførsel som tilsa at de ikke hadde noe i sentrum av Tromsø å gjøre.

15 minutter etter bortvisningen var de to på nytt i bråk, skriver politiet på Twitter.

- De blir innbrakt til oss. Den ene hadde fått med seg et blått øye på kjøpet.

Begge blir anmeldt for ikke å etterkomme pålegg fra politiet, samt for å ha stelt i stand basketak.

Viste finger til politiet

Klokken fem søndag morgen melder politiet at de har anmeldt en 21-åringen i Tromsø.

Årsaken er at vedkommende forulempet politiet ved å rekke finger.