Her skal kjøreskole leie P-plasser til 30.000 kroner

Tromsø trafikkskolesenter skal leie tomta i Tromsdalen til parkering i fem år.

  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Tromsø kommune og Tromsø trafikkskolesenter har inngått en avtale om leie av tomt. Det er trafikkskolen som skal leie et område på omtrent ett mål på Tromsdalsfyllinga til P-plasser.

Parkering av biler

Avtalen gjelder midlertidig parkering av trafikkskolens biler og varer fra 1. juli og fem år fram i tid.

Leieprisen for ett mål per år er satt til 30.900 kroner, kommer det fram av leieavtalen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter