Rektor ved Storelva: – Vi er skuffet

Flerbrukshallen på Storelva utsettes. Rektor er skuffet, men stoler på at politikerne får den opp.

SKUFFET: Rektor ved Storelva skole, Grete Ollila, håper hallen står ferdig om ikke lenge til tross for utsettelser. Foto: Tom Benjaminsen 

nyheter

STORELVA: Rektor Grete Ollila ved Storelva skole likte dårlig å få nyheten om at flerbrukshallen på Storelva blir utsatt.

– Det er klart vi er skuffet, men vi er mest skuffet over at byggemarkedet i Tromsø er så sprengt, og ikke over byrådets beslutning, sier hun.

Les bakgrunnen: Flerbrukshallen på Storelva utsettes og nedskaleres

Dropper ungdomsklubb

Kommunen skal legge ut et nytt anbud for å få hallen på plass. I det nye anbudet skal ungdomsklubb, bibliotek og kafé fjernes fra prosjektet.

– Vi konsentrerer oss om utdanning, og det viktigste for oss er at vi får en gymsal. Men jeg skulle gjerne hatt en ungdomsklubb som et tilbud til elevene. Nå legges snart ungdomsklubben på Kvaløysletta ned, og det er et faresignal at bydelen ikke har et tilbud til ungdommen, sier Ollila.

Les også: Kielland krever penger til flerbrukshall på Kvaløya (iTromsø Pluss)

Stoler på Brage Sollund

– Byrådet sier nå at de allerede våren 2017 skal være klar til byggestart. Tror du det kommer til å skje?

– Ja, det tror jeg med store bokstaver. Jeg stoler hundre prosent på Brage Sollund. Han har vært tett på Storelva skole over flere år og har et stort engasjement for skolen. Vi er en av de største skolene i Tromsø. Etter 20 års drift tror jeg politikerne skjønner at vi trenger en gymsal, og jeg stoler på at de får det til, sier hun.