Stri natt for Tromsøpolitiet

Tromsøpolitiet hadde nok å henge fingrene i natt til lørdag.
nyheter

– En mann i 30-årene hadde ikke tid til å vente til han kom inn på rommet sitt på et av byens hoteller, derfor tisset han like godt på gulvet i heisen. Dette falt selvfølgelig ikke i god jord hos hotellpersonellet og politiet hentet derfor mannen og puttet ham i drukkenskapsarresten. Ifølge politiets twitterlogg fikk han der tilgang til WC ...

- På Mortensnes fikk en barnefamilie ikke sove ettersom noen i nabolaget hadde stelt i stand fest som varte og rakk. Derfor ble politiet varslet og da de kom til stedet så avsluttet de festen sporenstreks.

– En mopedist vil kunne påregne seg straff i tiden som kommer etter at politiet pågrep ham mens han kjørte moped i fylla. Det ble tatt blodprøve og det vil bli opprettet sak på forholdet.

– En mann som ble kastet ut fra et utested i sentrum oppførte seg dårlig og politiet ble tilkalt. Da oppga mannen falsk personalia til politiet – noe som ikke er OK. Derfor blir det opprettet sak på forholdet.

– En mann ble observert i sentrum i kraftig rus. Ifølge politiets twitterlogg var mannen så pass ruset at han ikke var i stand til å ta vare på seg selv. Han vil bli anmeldt for bruk av narkotika.