Adrenalinjunkier eller bare bergtatt av det fantastiske været Tromsø ble velsignet med torsdag. Vidar Antonsen Segtnan (23) og Øystein Richardsen (22) kastet seg ut fra verandaen i andre etasje nede på Pirene på Tomasjord.

Se video av at de hopper her: Sjekk det hoppet!

– Når vi har leiligheta her må vi jo bare teste det og ikke la sjansen glippe. Nå har vi endelig fått en godværsdag. Da må vi innvie badesesongen, sier Vidar Antonsen Segtnan like før han tok seg en dukkert.

– Syk i hodet

Å kaste seg ut fra verandaen, som guttene anslår er 6–7 meter over vannflaten, er nesten blitt en årlig tradisjon for Richardsen og Segtnan. I fjor fikk de god respons på bildet de la ut på Instagram, hvor Vidar kastet seg ut fra blokka.

STUP: Vidar Antonsen Segtnan Foto: Daniel Lilleeng

– De er syke i hodet, sier kamerat Sigurd Pedersen, som sammen med en gjeng hadde samlet seg for å se på våghalsene.

– Det er fin underholdning for oss andre, sier Simon Nordvang, som vurderte å bade i Telegrafbukta tidligere på dagen.

Man kan også stille spørsmål om det var trygt å kaste seg utenfor, men gutta hadde gjort hjemmeleksa ved å måle dybden på vannet, ved hjelp av tau og en stein, og lest seg opp på internett om hva som var forsvarlig.

Foto: Daniel Lilleeng

Elendig sommer

– Jeg er litt nervøs nå, men det skal gå fint, sier Øystein Richardsen like før han hoppet etter Segtnan i det kalde vannet.

Selv om dette ble den siste dagen av juni i Tromsø, føler ikke guttene at de har fått mange godværsdager. Nå håper de at badelysten til Vidar og Øystein skal lure sola til å vise seg oftere i ishavsbyen.

– Det har vært veldig dårlig, men vi er optimister. Vi går en sterk juli i vente, sier Nordvang selvsikkert.