Åtte ting å gjøre i Tromsø i helga!

Vi har funnet frem noen av helgas aktiviteter, slik at du kan kose deg uansett vær.

Vi har samlet et par av helgens aktiviteter i denne saken.   Foto: Marius Fiskum.

nyheter

For deg som vil gjøre noe inne

Det er fotball på TV! Tippeligaen er endelig tilbake, og fredag klokka 19.00 kan du se TIL forsøke å ta bortepoeng mot Lillestrøm på TV 2 Zebra. Det går også kvartfinaler i EM hver dag klokka 21.00, som vises på enten TV 2 eller NRK 1.

2. Fokus kino har flere premierer denne helga. Fredag 1. juli vises "Independence Day: Resurgence" for første gang i Tromsø. Det gjør også tre andre filmer; den romantiske komedien "Love & Friendship", barnefilmen "Phantom Boy" og thrilleren "The Survivalist".

Denne filmen har premiere på fredag.  

3. Bandet "Too Bad" har gjenforeningskonsert på Maskineriet lørdag klokka 20.00. Les mer her!

For deg som vil gjøre noe ute

4. Sivertsens Café arrangerer dans på paviljongen i Rådhusparken. Dette for å feire den nordnorske sommeren, og deres nye høyttalere. Arrangementet starter klokka 20.00fredag og er åpent for alle som vil danse litt.

5. Det er «Veterankjøretøyenes Dag» på lørdag. Dette markeres med utstilling av veteranbiler i Storgata, som er åpen for alle. Utstillingen begynner klokka 10.00 og varer til 15.00. Les mer her!

Fra fjorårets utstilling.  


6. Kurant Nabolag arrangerer en barnevennlig omvisning på Skipsverftet. Her tar Kristina Junttila med ungene på en oppdagelsesferd, med nordbyen som tema. Begynner klokka 14.00 lørdag og varer en time. Les mer her!

7. Dra på bruktmarked! Remiks og Framtiden i våre hender arrangerer bruktmarked i Tromsø sentrum på lørdag, hvor alle kan være med å selge. Dette begynner klokka 10.00 og varer utover dagen. Les mer her!

Hildr arrangerer for øvrig også bruktmarked, hvor de blant annet selger unna gjenstander fra gamle Perez. Dette begynner i bakgården deres klokka 12.00 lørdag. Les mer her!

8. "Gladlaksdagene" arrangeres på Rebbenesøya fredag og lørdag. På programmet står blant annet helikoptertur, mat, leker og fest. Les mer her!