Nå åpner andreetasjen på Maskineriet

Utestedet Maskineriet har vært åpent i to-tre måneder og har opplevd stor suksess. Nå tredobler man kapasiteten ved å åpne andreetasjen.
nyheter

De har jobbet både natt og dag med å bli ferdig til åpningsdagen. Klokken 22.00 lørdag tredobler altså utestedet Maskineriet med å åpne dørene til andreetasjen.

– Vi har plass til 100 her oppe og 50 nede, sier Magnus Utvåg, som er leder for Nordic Uteliv.

Han vil ikke ut med noen prislapp, men et par millioner har gått til oppussingen av lokalet, som ikke ligner seg selv fra tidligere eiere.

– Vi har flytta baren, vi har åpnet en vegg og det meste er egentlig byttet ut. Og vi trenger mer plass. Det har vært stappfullt her hver eneste helg siden vi åpnet, sier Dan Even Ormø, som er sjefsmaskinist på Maskineriet.

LES OGSÅ: Her får Hildr lov å servere alkohol

Danse-rock

Frem til nå har DJ-booten, med Jonas Sørensen bak spakene, stått i førsteetasjen. Nå har han fått sin egen plass i det flunkne nye lokalet.

– Det er blitt veldig fint her. Det blir rock, party og dansefaktor her. Rock er veldig mye og vi spiller det meste, sier Sørensen.

– Profilen er rock, men det er også dansbar indierock, funk, mens det nå blir mer statisk rock nede, sier Utvåg, som mener at man kan sammenligne profilen med Meieriet, som hadde åpent for drøyt åtte år siden.

LES OGSÅ: Mann (31) bar kniv på utested

Lounge-stemning

Karene er svært fornøyde med hva de har fått til, og selv om det er noen ting igjen som må på plass før lørdag, er de ikke i tvil om at de blir ferdig i tide.

– Vi kunne utsatt og fått til en større åpningsfest, men vi vil bare kjøre på. Nå må vi bare få dette på plass. Det er bare småpjusk igjen og det meste er nok på plass i dag, sier

– Det har vært mye frem og tilbake, men nå er vi klare for å åpne, sier Magnus Utvåg.