Eget bygg for leiebiler på Langnes

Når flyplassen på Langnes oppgraderes og utvides må leiebilselskapene flytte ut av terminalbygget.

BYGGEPLASS: Her skal det nye kontorbygget for leiebilfirmaer bygges. Ill: Google Maps 

nyheter

LANGNES: I dag holder leiebilselskapene til i sørvestenden av terminalbyggets avgangshall. Når flyplassen nå skal gjennomgå en større oppgradering og utvidelse vil det ikke lenger finnes plass til dem der – og utleiefirmaene må derfor flytte.

LES OGSÅ: Usikker på hvor mange biler som må tilbakekalles

De trenger imidlertid ikke å bevege seg så langt – planen er at bilutleierne skal få et helt eget bygg utenfor terminalen.

LES OGSÅ: DinTaxi vil satse på elbiler i Tromsø

Det skal bygges et kontorbygg like nord for taxiholdeplassen, på parkeringen der leiebilene står oppstilt i dag.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter